Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obří kvádry na louce Lysá nad Labem

21. 6. 2023

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/746429/obyvatele-lyse-zaujaly-zvlastni-utvary-obri-kvadry-a-podivny-sloup.html

 

Obyvatele Lysé zaujaly zvláštní útvary: Obří kvádry a podivný sloup!

 
 
Autor: rc - 
20. června 2023
 • 
17:30

Obyvatele města Lysá nad Labem vyděsila zvláštní stavba! Na louce se objevily betonové kvádry a obří sloup. Na kostkách jsou namalovány podivné symboly a na sloupu kříž s číslicí 99. Nikdo netuší, kdo je tam postavil a proč. 

 

Desítky betonových kostek vyrovnaných do několika řad na louce a obří sloup se znakem trojúhelníku a s křížem. Na kvádrech jsou černou barvou namalovány podivné symboly, které připomínají runové písmo. Na sloupu jsou hodiny, které ukazují číslici 99.

Podivná stavba se objevila na louce u obce Lysá nad Labem. Obyvatelé nevědí, kdo tam kvádry se sloupem vystavěl a z jakého důvodu. Zatím se ke stavbě nikdo nepřihlásil.

 

Jak již Blesk informoval, podobné symboly se objevily již na několika místech Česka. Na festivalu Rock for People se na obrazovkách během koncertu kapely Slipknot objevil odpočet a následně zvláštní symbol křížku s obráceným trojúhelníkem. Zrovna tak na zápase Clash of the Stars se spustil odpočet. Plakáty, samolepky a 3D nápisy doslova zaplavily celé Česko. „Už je to i v Chebu na nádraží,“ hlásá z Karlovarského kraje.  

 


Na louce u Lysé nad Labem se objevily betonové kvádry s podivnými symboly a obří sloup s cifrou 99.