Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč německá vláda podporuje nacismus?

Paul Craig Roberts: Proč německá vláda podporuje nacismus?

Paul Craig Roberts: Proč německá vláda podporuje nacismus?

Nedávno jsem se dočetl, že dozorce v Německu někomu nebo při nějaké příležitosti použil nacistický pozdrav, pravděpodobně na znamení souhlasu, a byl zatčen za spáchání trestného činu, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

 
Paul Craig Roberts, americký publicista
 
23. srpna 2022 - 06:20
 
Německo je tak důkladně pod zámkem izraelské lobby, že Němci nemají žádnou nezávislou existenci, zvláště když zůstávají okupováni Washingtonem, který nepřipouští žádnou možnost německé suverenity.

V Německu je nacistický pozdrav trestným činem. Stejně tak zpochybňování oficiálního příběhu druhé světové války, který zahrnuje holocaust. Německý učenec, bez ohledu na to, jak význačný nebo kolik má důkazů, který vyvolává jakékoli pochybnosti o jakémkoli aspektu vyprávění o holocaustu, je odsouzen k vězení. Německým historikům není ani dovoleno poukázat na to, že druhá světová válka začala, protože Anglie a Francie vyhlásily Německu válku. Prostá základní fakta o vzniku války nemohou němečtí historikové právně uznat. Pravda je považována za nacistickou apologetiku.

S nacisty tak zdiskreditovanými, že je potrestán každý Němec, který by mohl najít byť jen maličkost ve prospěch národního socialismu, jako je plná zaměstnanost, jak to, že německá vláda podporuje banderovské nacisty na Ukrajině, kteří bojují proti Rusům z Donbasu stejně jako oni? udělal pro Hitlera ve druhé světové válce?

Američané, jejichž zájmy se omezují na fotbalové a golfové výsledky, si neuvědomují, že západní Ukrajina, část, kterou ovládá Washington, bojovala za Hitlera proti jejich vlastní zemi. Tyto stejné části nyní bojují za Washington proti Rusku. Proč německá vláda nezatýká za porušování německých zákonů a aktivně podporuje nacismus svými zbraňovými systémy a diplomatickou podporu ukrajinským nacistům?

Odpověď zní, že německá vláda není dostatečně inteligentní na to, aby si uvědomila, musí na otázku odpovědět, ani nemá suverenitu s tím něco udělat. Německo je zajatým národem a je jím od roku 1945. Ve skutečnosti neexistuje německá vláda a žádná německá vláda neexistuje od Hitlera. Všechny vlády od té doby jsou vládami Washingtonu. Ani jeden z nich nikdy nezastupoval německé zájmy místo zájmu Washingtonu. Občas udělají povyk, ale je to jen proto, aby dostali více peněz z Washingtonu.
 
 
(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)