Jdi na obsah Jdi na menu
 


KATEŘINA KONEČNÁ NA SETKÁNÍ V DUBŇANECH

Ne Putin, ale vaše neschopnost a nenažranost! To jsou příčiny drahoty. Kateřina Konečná v ráži

22.8.2022 5:39 odp. | Ze sítí
 

Předsedkyně KSČM Kateřina Konečná vystoupila na 30. setkání v Dubňanech, kde se v přírodním areálu na moravsko-slovenském pomezí setkali Češi a Slováci. „Aby si připomněli významné události obou národů z doby, kdy je ještě nerozdělovala žádná hranice,“ stálo na pozvánce. Kateřina Konečná zde mimo jiné vystoupila s ostrým projevem k české vládě.

 
„Ke korytům se v naší zemi dostala banda, která svou asociálností, arogantností a korupčními skandály překonává vlády ODS s Kalouskem v letech 2006–2013. A to už je co říct,“ hovořila Konečná s tím, že prý nikdo z nás nečekal, že může být daleko hůře. 
 
Zdražování ale nyní dosáhlo nejvyšších hodnot v novodobé historii České republiky. „Koalice SPOLU, která vydělala na změnách Ústavního soudu, v jehož čele stojí usvědčený lhář, který těsně před volbami udělal přesně opačnou změnu než tu, kterou prosazoval jako senátor, zachránila od politického propadliště dějin KDU-ČSL i TOP 09,“ uvedla Konečná. 
 

Anketa

Blíží se konec Zemanova mandátu. Jakou školní známkou hodnotíte jeho prezidentství? (Hlasování od 22. 8. 2022)

 
59%
 
14%
 
10%
 
9%
 
8%
hlasovalo: 10994 lidí
„A teď musíme poslouchat jakousi madam Pekarovou, abychom si na zimu připravili dva svetry. Když jsem její slova slyšela, okamžitě se mi v hlavě vybavila scéna s doktorem Štrosmajerem alias Milošem Kopeckým z Nemocnice na kraji města,“ dodává předsedkyně. 
 
Naší vládě prý vůbec není divné, že čeští občané s průměrnou mzdou, které ale dvě třetiny pracujících nedosahují, mají přispívat na levnou energii Němcům a Rakušanům s průměrných výdělkem přes sto tisíc. 
 
„Pětikoaličnímu slepenci je úplně jedno, že čeští občané platí neskutečné marže nejen za benzín a energie, ale i v zahraničních řetězcích. Nechali rozkrást infrastrukturu a národní bohatství, a tak jsme nuceni kupovat předražené šunty v obchodech, protože někteří výrobci si z nás udělali odpadkový koš Evropy,“ pokračovala Konečná. 
 
Konečná následně lidem garantovala, že je to právě ona, která se snaží proti tomu bojovat v Evropském parlamentu. 
 
Na závěr měla pro českou vládu jasný vzkaz. „Milá vládo a nevážení vládní činitelé! Ne Putin, ale vaše neschopnost a nenažranost nejbohatších jsou příčinami drahoty občanů České republiky, kteří to musejí snášet. Vy totiž stojíte za tragédiemi tisíců domácností.“
 

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně