Jdi na obsah Jdi na menu
 


KDO A JAK VLÁDNE SVĚTU?

23. 4. 2023

NÁZOR UKARAJINCE - 

 Můžete nám vysvětlit proč západ požaduje od Ukarjiny s výměnou za půjčky Provedení takových nelidských reforem, jako je zvýšení cen plynu, elektřinu pro obyvatelstvo. Pro odchod do důchodu apod. Co to znamená? Přání zavést u nás evropské ceny, zničit náš národ, nebo jsou tam ještě jiné skryté motivy?

Velmi dobrá otázka, proč západ požaduje od Ukrajiny snížení všemožných sociálních standardů a proč je pouze s touto podmínkou ochoten vyčlenit půjčky? Problém je v tom, že se na Ukrajině do vlády dostane likvidační komando. Komando, které má pohřbít Ukrajinskou státnost. Pouze tak dokáže pochopit jejich jednání. Oni tam nepřišli proto, aby uchovali celistvost Ukrajiny, nebo kvůli tomu, aby zvýšili životní úroveň, nebo aby provedli nějaké reformy. Neposlouchejte, co říkají. 

S nadutým obličejem budou tvrdit cokoliv. Oni přišli, aby pohřbili Ukrajinu. To je jejich úkol. Obecné směřování světové politiky vede všude ke snížení životní úrovně, protože zlatá miliarda nemůže být již tak dobře vydržována jako dříve. Ale nedaří se to. Miliarda je moc početná a zdrojů, je z pohledu zákulisí stále méně. A proto začíná zákulisí všude snižovat standardy. Ten, kdo ty standardy zvyšuje, kdo chce pro svůj národ vysokou životní úroveň, se pro to zákulisí stává hlavním nepřítelem. Položte si otázku. Muamar Kaddáfí, životní úroveň svého národa zvyšoval nebo snižoval? Je zřejmé, že zvyšoval.

Co s ním za to provedli? Prohlásili ho za nepřítele lidstva a bestiálně ho zavraždili. A pouštěli ten záznam ve všech světových médiích v rozporu se všemi myslitelnými i nemyslitelným morálními hodnotami. Jenom proto, že se snažil udělat něco pro svůj národ. Z pohledu světového zákulisí se choval jako zločinec. Dovolil si jejich zdroji, neboť oni se přece domnívají, že jim patří celá planeta, plýtvat na zvyšování životní úroveň nějakých podivných obyvatel Libye. A ty zdroje přece patří spojeným státům nebo Evropě, kde žije hlava zlaté miliardy. Ty sis dovolil plýtvat našimi zdroji pro nějaké nepochopitelné lidi, za koho se máš?  

A následoval příslušný trest. Teď se ještě nevrátíme k Ukrajině. Vezmeme to obecně. Podívejte se na ty politiky, které k moci vyzdvihly Američané.  Za poslední roky a desetiletí. Kde se lidem začalo žít lépe? Nikde. Podivná věc. Američané přece podporují takové skvělé chlapce! Jakmile se ti skvělí chlapci dostanou k moci, jako třeba v Libyi, jejich životní úroveň se propadá do pekla a ropa se přestává prodávat. Příjmy se někam vytrácejí. Za ošklivého Kaddáfího se peníze za prodej ropy jen hrnuly ….Přišli skvělí chlapci, kteří svrhli ošklivého Kaddáfího a peníze nejsou, ropa není, nic není, jenom válka. Myslíte si, že to je všechno jenom náhoda? Nějakou životní úroveň dokázal udržovat i Saddám Husajn. Také se ho zbavili. Nejenom z tohoto důvodu, ale také to pomohlo. Místo něj nastupuje zase kdovíkdo a životní úroveň jde ke dnu. Tak to bude vypadat všude. A teď si představte Ukrajinu. Položte si otázku. Přišli lidé a provedli státní převrat, životní standardy se bezprostředně poté zhoršují nebo zlepšují? Životní úroveň padá nebo se zvyšuje?

Je očividné, že se snižuje a padá. Je to náhoda? Vzpomeňte si na Saddáma Husajna a Muamara Kaddáfího. Proč si myslíte, že může najednou docházet k tolika náhodám? A USA, že to stále nevidí? Oni své hochy podporují, financují a chtějí po nich, aby na jejich pokyn dělali to, co právě teď dělají. Je přece očividné, že hospodářství nemůže růst, pokud budete bombardovat svá vlastní města. Nemůže. Byznys z takové země odejde - malý velký jakýkoliv prostě odejde. Je očividné, že Spojené státy pozdvihly k moci ty, kdo budou Ukrajinu svlékat, zouvat, a hnát do bídy. Nic jiného dělat nebudou, je to jejich úkol.

Navíc nedej bože, pokud by se nějaký ten Porošenko rozhodl zvýšit životní úroveň Ukrajinských občanů, okamžitě se ho zbaví, vymění ho nebo zkompromitují. Ještě před několika lety byl Porošenko pro západní tisk oligarcha, který si nakradl. A najednou je z něho bojovník za svobodu. Protože dělá to, co chtějí Američané a Američané chtějí snížit životní standard i po celém světě. To je také jeden z důvodů, proč tak nesnášejí Putina. S příchodem Putina začala životní úroveň v Rusku narůstat. Putin začal zdroje, které oni považují za své vlastní utrácet na zvyšování životní úrovně svého národa. Z jejich pohledu by měl všechno odvádět. Teď Porošenko podepíše dohodu s Evropskou unií, otevře svou ekonomiku, a všechny zdroje momentálně odtečou na západ a to je cílem. A to proto jej mají rádi, proto si ho chovají.

  Vážení Ukrajinští občané, nebuďte tak naivní! To k vám přišlo likvidační komando, které bude zcela náhodou postupovat vždy tak, že bude hůř. Všemi svými činy v ekonomice, politice nebo vojenské oblasti budou vždy vědomě zhoršovat situaci. A ty, kteří za tímto cílem nepůjdou s dostatečnou razancí, budou nahrazovat ještě většími darebáky. Uvidíte ten proces bude postupovat velice rychle.

…………………………………………..

Ve světle těchto argumentů, je zbytečné si klást otázku, komu slouží současná Česká vláda.