Jdi na obsah Jdi na menu
 


"PORCOVÁNÍ MEDVĚDA"

MAP 1583 Konference o dělení Ruska po vítězné válce svolána do Bruselu na 31. ledna! Následník Habsburg na ní bude mít svého zástupce, a budete se divit, kdo to bude!

28 ledna, 2023/Kategorie: Blog /Vložil(a): Michael Svatoš

Na 31. ledna 2023 je od 09.30 svolaná do sálu Spaak 5B1 Europarlamentu velká konference o konečném rozdělení Ruska, které bude provedeno po vítězství ve válce!

 

Ve zvacím textu na konferenci konanou pod záštitou EU se píše: Je naivní si myslet, že Ruská federace po konečné porážce zůstane ve stejném ústavním a územním rámci. Nikdy v historii se nestalo, aby takto centralizovaná říše, podmaňující si tolik národů, zůstala po porážce v klíčové válce nezměněna….Rozbití Ruské federace přinese nezpochybnitelné výhody Evropě i Střední Asii v oblasti bezpečnosti, včetně energetické bezpečnosti, a ekonomiky! …Uvnitř Ruské federace mohou vzniknout nové prozápadní státy, které posílí stabilitu v několika regionech Evropy a Eurasie. Nejsou žádné takové věci jako ruský plyn, ropa, hliník, uhlí, uran, diamanty, obilí, lesy, zlato atd. Všechny tyto zdroje jsou tatarské, baškirské, sibiřské, karelské, oiratské, čerkesské, burjatské, sachské, uralské, Kubanské, Nogaiské atd.  Evropský parlament a mnoho dalších parlamentů po celém světě označilo Ruskou federaci za teroristický stát. Takové uznání má určité důsledky. Tato teroristická organizace, i když ji mnozí považují za impérium, by měla být zrušena! Představitele více než 20 národů Ruské federace, se sejdou v Bruselu v Evropském parlamentu, aby projednal vyhlídky na dekolonizaci a deimperializaci Ruské federace. Připojte se k této důležité diskusi, více informací najdete na webu skupiny ECR .

Členové skupiny ECR, která konferenci svolala jsou za Česko – Petr Fiala (ODS, předseda vlády), za Slovensko – Richard Sulík (SaS, do 13. září 2022 místopředseda vlády Slovenska.)

Pro Čechy bude jistě zajímavé, že v 16.30 na konferenci o rozdělování Ruska a jeho přírodního bohatství vystoupí s proslovem Rainhard Kloucek (foto dole), který je v Panevropské Unii zástupcem tzv. prezidenta Karla von Habsburg! K Panevropské unii má blízko i předseda ODS, která je součásti strany ECR! Pokud se podíváte na tento odkaz, zjistíte s kolika “zajímavými” významnými Čechy a Slováky je Rainhard Kloucek přátelí.