Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROBERT KENEDY ml.

26. 2. 2024

Co říká syn bývalého ministra spravedlnosti USA Roberta Kenedyho?

„Toto je válka, ke které nikdy nemělo dojít. Je to válka, kterou se Rusko opakovaně snažilo odvrátit za podmínek, které byly velmi výhodné jak pro Ukrajinu, tak pro nás. Jako hlavní věc, kterou od nás vyžadovali bylo, abychom drželi NATO od Ukrajiny. Velcí zbrojařští dodavatelé neustále se snaží získávat další státy do NATO. Proč? Protože potom musí tyto země přizpůsobit své vojenské nákupy na specifikace NATO. To znamená, že konkrétní společnosti jako je Nord Trop, Grumen,General Dynamiks,Boeing a Lokheed Martin na tom zaručeně profitují. V březnu 2022 jsme pomohli UK 113 miliardami dolarů. Jen abych uvedl příklad, za ty peníze jsme mohli postavit bydlení pro všechny, kteří nemají střechu nad hlavou. Potom jsme opět přispěli částkou 24 miliardy dolarů, a nyní Biden žádá dalších 60 miliard. Ale ty největší výdaje přijdou až po válce. To budeme muset opravit všechno to, co bylo zničeno. Mitche Conola se ptali – můžeme si dovolit skutečně vydat 113 miliard na UK? Odpověď zněla – žádný strach, ty peníze ve skutečnosti nejdou na UK, půjdou na účty výrobců americké vojenské techniky. Takže právě přiznal, že to je schéma na praní peněz. A kdo myslíte, že vlastní všechny tyto společnosti – ano, je to Bleck Rock. Tim Skot během republikánské debaty řekl – žádný strach, není to dar UK, je to půjčka. Zvedněte ruku, pokud si myslíte, že nám někdy tuto půjčku vrátí. Jasně že ne. Proč to tedy nazýváme půjčkou? Protože když to nazveme půjčkou, můžeme uplatnit podmínky půjčky. A jaké podmínky jsme jim nastolili?

1.Extrémní program šetření, takže když jsi chudý, tak takový zůstaneš navždy.

2.To nejdůležitější – UK musí poskytnou veškerý státní majetek na prodej nadnárodním korporacím včetně veškeré zemědělské půdy, suverénně největšího bohatství v Evropě, na UK. Tisíc let se válčilo kvůli této půdě. Je to nejúrodnější půda na světě, je to obilnice Evropy. Téměř 500 tisíc Ukrajinských mužů zemřelo,  aby udrželo tuto půdu Ukrajinskou, a určitě nic nevěděli o podmínkách těchto půjček. 30% této půdy je už dokonce prodáno. Kupci byly Du Pont, Cargill a Montsanto. A kdo vlastní všechny tyto firmy? Ano, je to Bleck Rock. A potom v prosinci vypsal Biden kontrakt na obnovu Ukrajiny. A kdo že dostal tuto smlouvu? Opět Bleck Rock. Dělají to přímo před našimi zraky, a už jim ani nevadí, že o tom víme, protože vědí, že jim to projde.“

Po těchto faktech zůstává na vás čtenářích, udělat si obrázek o tom, zda považujete  Zelenského za suverénního lídra, který se postavil Rusku, nebo užitečného idiota Amerických akcionářů.